Foisor din lemn traditional

Foisor din lemn traditional

 

Realizat din lemn de brad de culoare alb, modelul de foisor prezentat in imaginile atasate vine sa completeze in mod direct seria foisoarelor mobile si extrem de interesante. Si asta, in primul rand datorita finisajelor  cat si a designului per ansamblu. Modelul respectiv de foisor este amplasat pe o suprafata pavata. Este de forma unui dreptunghi si are la baza stalpii principali de sustinere de 10-11 cm grosime, uniti intre ei la baza de catre balustrada  cu mana curenta realizata pe baza lamelelor verticale distantate intre ele si care sunt decupate in mod traditional.

Iar in partea superioara stalpii sunt uniti intre ei prin modelul de gardulet decorativ in model de romb realizat din lamele tip fideluta, la acest foisor regasindu-se si sistemul de contravantuire. Acele elemente din lemn care au un rol important in echilibrarea si rezistenta foisorului.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si este protejat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. Si asta pentru a putea face fata tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Acoperisul acestui model de foisor este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Si pentru ca mai avem un model de foisor din lemn pentru gradina  de culoare alb, asta spune multe despre proprietarul acestui produs de mare caracter.