Foisor din Lemn Rustic

Foisor din Lemn Rustic

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea foisorului potrivit pentru amenajarea curtii dumneavoastra, firma noastra va prezinta acest model de foisor de forma unui dreptunghi.

Este vorba despre un model de forma unui dreptunghi pentru a carei realizare s-a folosit lemnul de rasinose bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Din punct de vedere tehnic, foisorul este realizat cu partea din spate acoperita complet , cu lambriu plin  la fel ca si balustradele laterale.

In schimb, partea frontala a foisorului  este realizata prin intermediul unei balustrade din lamele verticale , usor distantate in model traditional. Accesul in foisor se face cu ajutorul a doua usite batante realizate in acelasi model ca si balustrada.

De asemenea acoperisul are si el importanta lui si este realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate, a carei culoare poate fi aleasa in functie de preferinte ca si culoarea foisorului. Astfel, foisorul puate intra intr-o buna rezonanta cu celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere sau chiar cu imobilul.

Asa ca , modelul respectiv de foisor prezentat aici este doar o optiune de amenajare a unei curti . Acesta poate fi comandat la dimensiunile preferate astfel incat sa se poata face util pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Dincolo de asta , pentru alegerea solutiei ideale in ceea ce priveste amenajarea unei curti ar fi de preferat sa consultati intreaga oferta  produse  realizate de firma noastra .