Foisor din Lemn Rustic

Foisor din Lemn Rustic

Foisorul din lemn pentru gradina reprezinta acel corp de mobilier care indiferent de anotimp va poate fi de mare ajutor pentru desfasurarea diferitelor activitati., marea majoritate dintre ele bazandu-se pe socializare.

Tocmai din acest motiv va prezentam aici un model de foisor cu dusumea ce este mobilat in interior cu masuta si bancute dar si cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientati in model de romb.

Rolul acestui model de gardulet decorativ este acela de pastrare a intimitatii de la interiorul foisorului. Foisorul este realizat din lemn de rasinoase , bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Foisorul are la baza un model de balustrada din lambriu plin. Stalpii de rezistenta sunt grupati doi cate doi iar contravantuirile isi au locul bine meritat in partea superioara a foisorului,

Si chiar daca aici este vorba despre un corp de mobilier util pentru amenajarea zonelor exterioare. Datorita lacului cerat pe baza de apa , foisorul va putea beneficia de o buna protectie impotriva agentilor externi cum ar fi soarele, vant, ploaie sau ger.

Dupa cum se poate observa , foisorul din imaginile noastre si-a gasit locul bine meritat in gradina respectiva. Foisorul este de forma hexagonala insa daca doriti il puteti comanda chiar si in forma octogonala, in functie de felul in care acesta se face util in propria dumneavoastra curte sau gradina.