Foisor din Lemn Mediteraneean

Foisor din Lemn Mediteraneean

Foisorul din imaginile noastre reprezinta o idee interesanta de amenajare a propriei curti ce apartine unui proprietar si care a fost materializata de noi prin realizarea acestui corp de mobilier de mare valoare pentru orice curte , in special mai ales pentru permietrul sau destul de mare.

Foisorul nostru este de forma hexagonala si este realizat din lemn de rasinoase bine tratat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii foisorul poate face fata cu succes indiferent de intemperiile ce se ivesc peste an cum ar fi ploaia, gerul, vantul sau soarele. Foisorul este pozitionat pe o placa de ciment da a carei realizare se va ocupa viitorul proprietar al foisorului.

Foisorul are la baza stalpii principali de sustinere de 10-11 cm grosime, ce sunt uniti intrei esi cu ajutorul unui model interesant de balustrada realizata prin combinatia altor doua modele extrem de interesante.

Acoperisul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Este bine de retinut aici ca atat nuanta sindrilei bituminoase cat si cea a foisorului poate fi schimbata in functie de preferinta noului proprietar.

Modelul de foisor prezentat aici este cu atat mai interesant cu cat acesta reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil din interiorul curtii respective.