Foisor din lemn Leon

Foisor din lemn Leon

Un model de foisor din lemn Leon, asa cum este si produsul nostru se incadreaza perfect printre cele mai simple astfel de corpuri de mobilier si care poate fi amplasat perfect chiar si in cele mai inguste curti.

Acolo unde forma sa de patrat poate optimiza foarte bine spatiul disponibil din respectiva locatie.

Un astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea in general a curtilor poate fi utilizat pentru desfasurarea diferitelor activitati, in functie de preferinte.

Dincolo de acest aspect, pentru a putea fi folosit la fel de bine pe tot parcursul anului, trebuie stiut ca un foisor din lemn Leon poate fi utilizat, in functie de posibilitati, cu o serie intreaga de alte accesorii.

Si ne referim aici la piesele din lemn, balustrade, gardulet decorativ, masa, scaune, bancute sau fotolii.

Ori, cu corpuri de iluminat, aparate de ventilatie, sisteme de incalzire sau rulouri contra vantului sau a ploii. Toate acestea, in functie de necesitati si preferinte.

Foisorul este realizat din lemn de rasinoase, cu contravantuiri in partea superioara si cu un acoperis realizat din sindrila bituminoasa.

Ceea ce ne intareste convingerea potrivit careia, odata achizitionat acest corp de mobilier si anume foisorul se poate plia foarte bine pe propriile necesitati.

Iar pentru a va putea bucura la fel de bine de existenta unui astfel de foisor din lemn Leon ar fi de preferat sa-i acordati acestuia protectia necesara impotriva tuturor intemperiilor, soare, ploaie,  ger sau vant.

Si cum altfel, daca nu prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire intre straturi.

 

Comanda acum Foisor din lemn Leon