Foisor din lemn Berta

Foisor din lemn Berta

Comanda acum Foisor din lemn Berta

Atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a unei curti, cu un corp de mobilier destinat pentru zonele de tip outdoor, firma noastra are rezolvare in cazul tuturor situatiilor in acest sens.

Si asta se datoreaza in mod evident experientei noastre de peste 10 ani in prelucrarea lemnului.

Iar atunci cand cerintele dumneavoastra in materie de astfel de corpuri de mobilier nu sunt atat de pretentioase, venim in atentia tuturor clientilor nostri cu un model destul de simplu de foisor din lemn Berta.

Acesta este realizat din lemn de rasinoase bine tratat si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu aplicare in mai multe straturi. Cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii lemnul beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, pe tot parcursul anului.

In ceea ce priveste modelul respectiv, acesta este unul destul de simplu, cu patru stalpi principali de rezistenta si sustinere, un acoperis realizat cu sindrila bituminoasa si la care se mai adauga acele contravantuiri atat de necesare pentru rezistenta intregului ansamblu.

Contravantuirile reprezinta acele elemente din lemn de rasinoase care se regasesc in partea superioara a foisorului. De o parte si de alta a fiecarui stalp principal de sustinere. Si fara de care acesta nu  ar pute fi la fel de bine echilibrat.