Foisoare rustice

Foisoare rustice

 

Foisoarele de gradina executate de firma noastra, sunt realizate in cele mai variate modele si dimensiuni, astfel incat acestea sa se poata plia pe cerintele fiecarui consumator. Modelul de foisor din imaginile atasate reprezinta un produs de forma unui patrat cu balustrada realizata din lambriu plin si usite batante, cu ajutorul carora se face accesul in interiorul foisorului.

In partea de sus, foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ in forma de romb si realizat din lamele tip fideluta. Acest foisor este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA. De asemenea , este de mentionat faptul ca , doua dintre laturile foisorului nostru sunt acoperite in intregime  de lambriu plin pentru a putea oferi un grad ridicat de protectie.

In conditiile date, foisorul reprezinta unul dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti , cu un astfel de component de mobilier creat special pentru zonele de exterior. Culoarea acestui model de foisor poate fi schimbata cu oricare alta culoare din cele existente din catalogul de culori de la producator.

Iar in ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor , aceasta este asigurata prin aplicarea a 3 straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Aceasta este formula magica pentru care produsele noastre sunt mult mai apreciate, in comparatie cu produse similare.