Foisoare pentru curte

Foisoare pentru curte.

 

 

 

Iata avem aici un altfel de model de foisor octogonal care are capacitatea de a va scoate din incurcatura  in orice situatie dar mai ales atunci cand vine vorba de odihna si relaxare. Foisorul este amplasat direct pe suprafata solului de care este usor distantat cu ajutorul unor picioare din ciment.

Dincolo de asta , foisorul este prevazut in interior cu dusumea , masuta si bancute in functie de preferinta si necesitati. Modelul de foisor octogonal prezentat in imaginile atasate are la baza balustrada din lambriu plin iar spre partea superioara foisorul este prevazut pe fiecare dintre cele 8 laturi cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb.

Pentru o buna rezistenta, modelul de foisor prezentat aici se bazeaza pe stalpii de rezistenta grupati doi cate doi. De asemenea , este bine de mentionat faptul ca in partea superioara modelul respectiv de foisor este prevazut cu contravantuire care este atat de necesar pentru obtinerea unui efect mult superior, si anume acela de rezistenta.

Acoperisul foisorului este realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate de la TEGOLA. Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii produsul nostru poate beneficia de o buna protectie impotriva vantului, soarelui sau oricarui alt fenomen meteorologic. Trebuie stiut faptul ca acest model de foisoare are dimensiuni standard. Insa daca dumneavoastra doriti o alta nuanta , o puteti alege din paletarul de culori de la producator in functie de preferinta.