Foisoare moderne

Foisoare moderne

 

Datorita experientei vaste de peste 10 ani de realizare a diverselor modele de foisoare din lemn, ne-a determinat sa acceptam provocarea sa ne implicam intr-un proiect de mare anvergura asa cum este chiar acest model de foisor destinat amenajarii spatiului public.

Foisorul are un diametru de 8 metri si este realizat pe un piedestal inalt de 60-70 cm. Forma foisorului este octogonala, ceea ce face ca acest model de foisor sa poata raspunde mult mai bine diverselor solicitari primite din partea consumatorilor.

Stalpii de rezistenta ai acestui model de foisor au o grosime de aproximativ 20 cm si sunt realizati din lemn stratificat. Foisorul este incorporat de un model de balustrada realizat din lemn de rasinoase. De asemenea este bine de mentionat si faptul ca la partea superioara foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ in model de romb.

Acesta este realizat din lamele de tip fideluta. Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Iar cand vine vorba de protectie pe tot parcursul anului,  aceasta este realizata pe baza aplicarii lacului cerat de apa , de la ICA ITALIA, aplicata in mai multe straturi , cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.