Foisoare lemn Pitesti moderne

Foisoare lemn Pitesti moderne

 

Prin prezentarea acestui model de foisor din lemn pentru gradina dorim sa va readucem in sfera corpurilor de mobilier de mare efect pentru casa. Si asta datorita faptului ca foisorul din imagine prin natura sa poate fi transformat cu usurinta intr-o bucatarie de vara.

Foisorul este realizat din lemn de rasinoase bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii foisorul poate beneficia de o buna protectie contra intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

Foisorul este realizatcu partea din spate acoperita in intregime cu lambriu, iar celelalte parti sunt realizate avand la baza un model de balustrada din lamele de lemn din aceeasi esenta, usor distantate intre ele si care sunt orientate in plan vertical. In partile laterale foisorul dispune de un model de balustrada din lambriu plin.

Spre partea superioara a foisorului, acesta este continuat cu paravantuiri dar si cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta in model de romb.

Per ansamblu, foisorul de gradina prezentat aici poate fi de mare ajutor pentru desfasurarea celor mai diverse activitati a caror baza principala este socializarea.

De asemenea este bine de stiut si faptul ca nuanta acestui model de foisor poate fi aleasa in functie de preferinte.

Iar in ceea ce priveste marimea, foisorul acesta trebuie sa fie proportionala cu marimea curtii. In caz contrar riscati sa produceti un dezechilibru.

Ar mai fi de adaugat aici faptul ca foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA.