Foisoare lemn Iasi

Foisoare lemn Iasi

 

Realizat intr-o forma octogonala si de culoare verde, modelul de foisor prezentat aici vine sa completeza in mod evident posibilitatile de amenajare al unui spatiu , cu un model de foisor de mare efect.

Aici este vorba despre un model de foisor octogonal, amenajat pe o placa din ciment, construita special si care nu face altceva decat sa mentina foisorul in echilibru.

Balustrada foisorului este realizata din lamele verticale usor distantate intre ele si care sunt distribuite in plan vertical. Iar spre partea superioara a foisorului, la loc bine meritat, se regaseste garduletul decorativ realizat pe baza aceluiasi model de balustrada, dar si paravantuirile distribuite de o parte si de alta a fiecarui stalp principal de sustinere.

Foisorul din imagine este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca foisorul respectiv beneficiaza de o buna protectie impotriva actiunii agentilor externi indiferent de natura lor, fie ca este iarna, vara, toamna sau primavara.

Ca informatie suplimentara, foisorul din imagina poate fi comandat in oricare alta culoare, astfel incat acesta sa poata intra intr-o buna rezonanta cu toate celelalte produse aflate in imediata apropiere. Principiu potrivit cand decorul interior al unei curti trebuie sa aiba capacitatea de a surprinde in mod placut de fiecare data.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti produsul potrivit pentru obtinerea unui confort maxim in propria curte.