Foisoare lemn hexagonale

Foisoare hexagonale.

 

Foisoarele de forma unui hexagon se incadreaza cu succes in categoria corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea zonelor exterioare si care au inregistrat cele mai numeroase satisfactii in cadrul firmei noastre. Cel putin asa arata statisticile intocmite de-a lungul celor peste 10 ani de activitate in constructia de produse din lemn realizate special peste completarea decorurilor exterioare.

Tocmai din acest motiv , va recomandam acest model de foisor realizat din lemn de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Foisorul are la baza stalpii de rezistenta de 10-11 cm grosime uniti intre ei printr-un model interesant de balustrade cu mana curenta. De asemenea realizate din lambriu plin orientat in plan vertical. Spre partea superioara, pentru trei dintre laturile foisorului, garduletul decorativ din lamele tip fideluta, in forma de romb , ce isi gaseste locul bine meritat si acopera foisorul de la balustrada si pana la acoperis.

In interior, foisorul este amenajat cu dusumea dar si cu masa si bancute. Acestea fiind realizate din lemn de rasinoase. Iar in ceea ce priveste acoperisul acesta este executat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA, care poate fi comandata in diferite culori, la fel ca si nuanta lemnului din care este realizat acest model de foisor.

Totul tine de preferintele dumneavoastra cat si cat de bine reuseste foisorul sa fie pus intr-o zona rezonanta cu restul corpurilor de mobilier din imediata apropiere, din punct de vedere al designului cat si al culorii.