Foisoare lemn Constanta

Foisoare lemn Constanta

Foisorul prezentat aici este realizat pe baza lenului de rasinoase bine finisat si slefuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii foisorul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Modelul de foisor de forma octogonala prezentat in imaginile atasate reprezinta o solutie de amenajare, si nu oricum si oriunde, ci intr-un loc public. Asa ca foisorul a fost amplasat si potrivit nevoilor celor care in prezent se bucura de facilitatile acestui interesant si util corp de mobilier.

Este vorba de un foisor din lemn de brad, de forma octogonala, amplasat direct pe gazon. Insa pentru o buna protectie foisorul este distantat de la nivelul solului. In schimb este prevazut cu susumea si bancute de jur imprejur la interior. Si asta pentru ca foisorul nostru deserveste ca si loc de asteptate. Dincolo de asta, foisorul beneficiaza de o intrare destul de generoasa si este construit pe baza lemnului de rasinoase bine protejat impotriva actiunii agentilor externi, soare, ploaie, vant si ger.

Foisorul este inconjurat de un model de balustrada a caror lamele sunt usor distantate intre ele si sunt orientate in plan vertical.

Iar spre partea de sus a foisorului, acesta este decorat cu un gardulet decorativ pentru a carui realizare s-a folosit acelasi model de lamele usor distantate. Si care sunt orientate in plan vertical.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA care poate fi comandata in diferite nuante si culori, in functie de preferinte. Lucru valabil chiar si pentru culoarea foisorului.

In consecinta trebuie sa stiti ca pentru a fi in stransa legatura din punct de vedere al designului cu tot ceea ce il inconjoara, foisorul poate imprumuta oricare din cele peste 20 de nuante disponibile in paletarul de culori.

Deci sa nu ezitati sa puneti accentul pe calitate, confort si eleganta la puterea a doua. Numai asa veti putea fi in avantaj total in ceea ce priveste asigurarea unui confort optim in propia locuinta.