Foisoare lemn Bucuresti

Foisoare lemn Bucuresti

Foisoare lemn Bucuresti

Eleganta si rafinamentul in materie de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea gradinii rezulta in mod evident si din aspectul si gradul ridicat de utilitate al acesui model de foisor de gradina. Este vorba aici despre un foisor de gradina de forma unui octogon.

Pentru realizarea acestui model de foisor din lemn pentru gradina a fost nevoie mai intai de realizarea unei placi de ciment groasa de 15 cm care reprezinta postamentul principal pentru echilibrarea acestui model de foisor.

Acest produs are la baza lemnul de rasinaose bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Foisorul are la baza stalpii de rezistenta de 10×11 cm grosime uniti intre ei prin modelul de balustrada realizat din lamele verticale distantate intre ele si care sunt decupate in model traditional.

In schimb, in partea superioara, foisorul este decorat cu un model interesant de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb. Si tot in aceasta zona se regasesc paravantuirile. Componente din lemn a caror utilitate este aceea de creare a unei rezistente mult sporita.

Foisorul este de culoare alb si este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA.

Iar cand foisorul reueseste sa intre intr-o buna rezonanta cu celelalte corpuri de mobilier pentru gradina sau cu imobilul, atunci valoarea foisorului creste consolidabil.

 

Foisoare lemn Bucuresti

Foisoare lemn Bucuresti