Foisoare din lemn Timisoara

Foisoare din lemn Timisoara

 

Seria foisoarelor de culoare alb continua cu acest model extrem de interesant care necesita atentia maxima si o ingjrijire aparte intrucat albul este o nuanta extrem de pretentioasa.

Modelul de foisor prezentat aici este unul de forma octogonala cu doua dintre laturi, fata, spate, mai mari decat restul.

Foisorul este amplasat pe un piedestal de aproximativ 15 cm inaltime.

Foisorul este realizat din lemn de rasinoase de culoare alb, bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceasta situatie foisorul poate rezista destul de bine tuturor intemperiilor indiferent de anotimp.

La baza, foisorul este realizat cu un model de balustrada realizat din lamele verticale distantate intre ele. Stalpii de rezistenta au aproximativ 10 cm grosime. Acestia sunt prevazuti in partea superioara cu un gardulet decorativ realizat pe baza aceluiasi model.

Tot in partea superioara a foisorului se regasesc si contravantuirile. Dar si acoperisul realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate superioara. Atat culoarea sindrilei cat si a foisorului per ansamblu pot fi modificate in functie de preferinte, cat si de modul prin care foisorul reuseste sa intre in dialog cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere..