Foisoare din lemn Pitesti

Foisoare din lemn Pitesti.

Revenim cu o alta varianta in ceea ce priveste amenajarea exterioara a curtii dumneavoastra

Un alt model de foisor montat pe o placa din ciment , de aproximativ 15 cm grosime. Este vorba aici, despre modelul de foisor octogonal al carui balustrada este realizata din lamele verticale distantate intre ele , ce au rolul de a unii stalpii principali de rezistenta de 10-11 cm grosime.

In partea superioara, foisorul este prevazut cu un model de gardulet decorativ realizat sub forma aceluiasi design la fel ca si modelul de balustrada. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA.

Dincolo de asta, foisorul nostru este bine protejat cu lac cerat , pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Foisorul din imaginile noastre poate face fata cu succes tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

In ceea ce priveste culoarea , aceasta poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele preferate de dumneavoastra. Asa ca, nu trebuie sa ezitati sa puneti accentul pe calitate atunci cand vine vorba de amenajarea propriei curti  sau cand vine vorba despre achizitionarea produselor din lemn realizate de firma noastra.