Foisoare din lemn patrate

Foisoare din lemn patrate

 

Incercam sa va prezentam in urmatoarele randuri un alt model interesant de foisor din lemn pentru gradina. Realizat din lemn de rasinoase in doua culori absolut interesante. Este vorba de WENGE si CREM.

Doua nuante aflate in contrast dar care reuseste sa completeze extrem de bine, una pe cealalta. Foisorul din imaginile prezentate are dimensiuni standard pentru un astfel de produs.

Insa , in functie de preferinte, el poate fi realizat la orice dimensiune in functie de preferinta. Din punct de vedere tehnic , foisorul este amplasat pe o suprafata pavata.

Are la baza stalpii principali de sustinere de 10-11 cm, cu o balustrada de jur-imprejur , realizata din lambriu plin si care este de culoare crem deschis. Accesul in acest foisor se face cu ajutorul a doua portite batante. In partea superioara foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa , realizata in mai multe nuante. Ceea ce ii confera acestuia un plus de eleganta si confort.

La interior , foisorul beneficiaza de un design absolut interesant, obtinut pe baza unor decoratiuni si alte panouri din lemn executate din lamele tip fideluta , astfel incat acestea sa poata completa in mod placut designul , per ansamblu al foisorului.

Acest model este cu atat mai interesant cu cat reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul interior din curtea dumneavoastra. Pentru realizarea acestui model de foisor s-a folosit lemnul de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Potrivit acestei solutii, foisorul nostru poate beneficia de o buna protectie la intemperii, indiferent de anotimp. Asa ca nu mai stati pe ganduri,  efectuati masuratorile necesare si comandati imediat produsul care vi se potriveste in functie de forma propriei curti.