Foisoare din lemn moderne

Foisoare din lemn moderne

Foisorul din imaginile noastre  este o componenta de mobilier necesar pentru amenajarea in special a zonelor de exterior.La baza acestui produs se afla lemnul de rasinoase bine lacuit si protejat impotriva intemperiilor.Foisorul nostru este unul destul de generos si este amplasat pe o suprafata plana.

Este realizat din lemn de rasinoase , cu podea la interior si cu sindrila bituminoasa pe acoperis.Foisorul este definit de stalpii principali de rezistenta de 10/11 cm grosime, uniti de balustradele realizate pe baza garduletului din lambriu plan si a garduletului decorativ, in model de romb realizat din lamele tip fideluta.

Balustrada acestui model de foisor este prezentata cu mana curenta, si este continuata pe una din laturile foisorului, cu un model de gardulet decorativ, sub forma de romb.Aceasta este realizata pe baza unui model de lamele tip fideluta.

Pentru un bun echilibru si o rezistenta pe masura asteptarilor ,impotriva intemperiilor , foisorul este prevazut cu contravantuire de o parte si de alta a fiecaruia dintre stalpii principali de rezistenta iar pentru o buna protectie a lemnului impotriva actiunii intemperiilor , foisorul nostru este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat in aceste conditii. Timp de 2-3 ani foisorul nu mai are nevoie de nici un fel de protectie.

Culoarea foisorului nostru este castan. Daca dumneavoastra preferati o alta culoare , puteti comanda acest model de foisor in oricare alta culoare din cele propuse de producatori (peste 20 de nuante)