Foisoare din lemn Craiova

Foisoare din lemn Craiova.

 

 

Modelul de foisor prezentat aici vine sa completeze in mod evident seria de foisoare hexagonale prin care curtea dumneavoastra poate capata un aer nobil. Foisorul din imagine este realizat pe o placa din ciment de aproximativ 10 cm inaltime. Are la baza o balustrada realizata din lambriu plin. Iar pe  sapte din cele opt laturi ale foisorului, acesta este inconjurat de un gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in forma de romb.

Accesul in foisor se face cu ajutorul a doua portite batante. Intrarea este una extrem de generoasa. Si asta nu e tot. Pentru ca, in interiorul foisorului poate fi amenajat in functie de preferinte o masuta, scaune sau o bancuta, toate din lemn.

Culoarea foisorului este mahon, insa aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte cu oricare alta nuanta. modelul de foisor prezentat aici se bazeaza pe rezistenta stalpilor de rezistenta principali grupati doi cate doi dar si pe faptul ca foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca acest model de foisor beneficiaza de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi. Culoarea acestui model de foisor poate fi schimbata in functie de preferinta fiecaruia.