Foisoare din lemn Brasov

Foisoare din lemn Brasov

 

Cand vine vremea amenajarii propriei gradini cu un corp de mobilier, indiferent cat de mare sau cat de mic este, trebuie sa acordati atentie maxima detaliilor pana la cel mai mic amananunt.

Tocmai din acest motiv noi incercam sa va prezentam acest model de foisor hexagonal. Un produsde mare efect si care ofera un orarecare grad de intimitate. Modelul respectiv de foisor este amplasat pe o portiune de gazon verde. Si este bine echilibrat cu ajutorul unor placi din ciment amplasate strategic in cele sase colturi ale foisorului.

Foisorul beneficiaza la baza de existenta unei balustrade realizata din lambriu plin orientat in plan vertical.

Foisorul se bazeaza pe rezistenta produsa prin simplul fapt ca stalpii principali de rezistenta sunt grupati doi cate doi. Iar pentru cinci din cele sase laturi, foisorul este prevazut cugardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Foisorul beneficiaza de un acoperis realizat din sindrila bituminoasa, dar pentru o buna rezistenta la intemperii, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre fiecare strat aplicat.

Asa se face ca respectivul model de foisor, ca de altfel si celelalte modele de foisoare executate de firma noastra beneficiaza de o buna rezistenta fata de actiunea tuturor agentilor externi.