Foisoare din lemn Alexandria

Foisoare din lemn Alexandria.

In imaginea atasata este vorba despre un interesant model de foisor din lemn , de forma octogonala si care poate fi montat pe orice suprafata plana.

Foisorul nostru este realizat din lemn de rasinoase de culoare alb . Acesta poate fi o solutie ideala de amenajare a oricarei curti sau gradini . Foisorul din imagine are un diametru de 3 metri care se bazeaza pe stalpii principali de rezistenta de 10-11 cm grosime. Uniti intre ei printr-un model de balustrada extrem de interesant realizat din lamele verticale usor distantate intre ele.

Si ca oricare alt foisor din lemn de rasinoase ideal pentru amenajarea curtii si  acest model prevazut in partea superioara cu contravantuire cat si cu un model interesant de gardulet decorativ care respecta intocmai modelul folosit la realizarea balustradei.

Foisorul din imagine este acoperit cu sindrila bituminoasa de la TEGOLA iar per ansamblu foisorul este extrem de interesant si de mare valoare asta daca si numai daca foisorul este bine asociat atat cu celelalte corpuri de mobilier din gradina cat si cu imobilul din imediata apropiere.