Foisoare de Gradina Rustice

Foisoare de Gradina Rustice

In imaginile atasate incercam sa va prezentam un alt model interesant de amenajare a unei curti. Foisorul din imaginile noatre este unul de mari dimensiuni care se poate transforma rapid intr-o bucatarie de vara. Din acest motiv incercam sa va prezentam aici atat cum se vede in interior cat si in exterior.

Acest model de foisor este realizat din lemn de rasinoase bine finisat si care este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest tratament este aplicat deoarece lemnul este expus pe toata perioada anului la tot felul de intemperii, cu ajutorul acestui tratament lemnul face fata tuturor acestor probleme.

In cazul acestui model de foisor , partile laterale sunt realizate pe baza lambriului plin, fiind acoperite in intregime. Partile din fata si din spate sunt trase la indigo. Acestea sunt realizate pe baza unor balustrade din lamele traditionale , asezate in plan vertical. Accesul se face cu ajutorul a doua usite batante.

In interior foisorul este prevazut cu dusumea si este ocupat cu diverse piese de mobilier in functie de preferinta proprietarului . El este prevazut si cu un gratar cu caramida, cu cuptor , chiuveta si tot ce este necesar pentru o astfel de amenajare.

Si de ce sa nu recunoastem modelul care este prezentat aici este unul pe care si-l poate dori oricine.