Foisoare de Gradina Preturi

Foisoare de Gradina Preturi

 

Un alt model de foisor pentru gradina realizat din lemn de rasinoase este acest foisor  care este montat pe aceasta suprafata pavata.

Foisorul este bine distantat de la nivelul solului. Balustrada este realizata din lamele tip fideluta distribuite in forma de romb. Datorita dimensiunilor destul de generoase, foisorul din imagine este bine echilibrat cu ajutorul a 12 stalpi principali de rezistenta ce au gardulet decorativ din lamele tip fideluta la fel ca si balustrada foisorului.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA.

Accesul in interiorul foisorului se face cu ajutorul usilor batante. Datorita dimensiunilor destul de generoase ale acestui model, foisorul poate fi amenajat in diverse variante.

Foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Asta inseamna ca foisorul poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor indiferent de perioada anului

Foisorul prezentat aici este de culoarea mahon insa dumneavoastra va puteti alege alte culori in functie de preferinte din paletarul de culori ale producatorului.