Foisoare De Gradina Poze

Foisoare De Gradina Poze

 

Incercam sa va prezentam aici un alt model interesant de foisor octogonal. Acesta este realizat pe o platforma de ciment , postamentul principal al acestui model de foisor.

Foisorul este inconjurat la baza de un model de balustrada realizat din lamele verticale usor distantate intre ele, la fel ca si garduletul decorativ din partea superioara a foisorului. Stalpii de rezistenta ai acestui model de foisor au o grosime standard de 10-11 cm grosime si sunt prevazuti in partea superioara cu contravantuire.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara. Foisoarele octogonale se situeaza printre cele mai solicitate modele. Ele au capacitatea de a optimiza cat mai bine spatiul disponibil.

Culoarea foisorului este castan. Ea poate fi comandata in alte nuante in functie de disponibilitatea culorilor din paletarul producatorului.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier necesar pentru amenajarea exterioara este bine de stiut faptul ca acest foisor din lemn pentru gradina este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si achtizitionati imediat pentru a va bucura cat mai repede de facilitatile acestui model extrem de interesant.