Foisoare de Gradina Perla

Foisoare de Gradina Perla

De forma clasica si pana la cea exotica,  foisoarele de gradina au trecut printr-o larga varietate de transformari care nu au facut altceva decat sa poata acoperi toate preferintele celor care le doresc. Tocmai din acest punct de vedere va prezentam aici un foisor exotic, de mare definitie. Un foisor care are capacitatea de a transforma curtea dumneavoastra intr-una de mare efect.

Foisorul este amplasat pe  o  suprafata pavata. Este de forma unui patrat cu latura de 3 metri si a fost realizat la o distanta considerabila fata de nivelul solului. Foisorul are 4 stalpi de rezistenta de grosime 10-11 cm. Acestia sunt prezenti in partea superioara a foisorului cu contravantuirea dar si cu un acoperis extrem de interesant prin marime.

Acoperisul este extrem de aplatizat si cu mult mai mare decat amprenta pe pamanat a foisorului, aspectul per anasamblu este mult imbunatatit. Este un paravan perfect pentru stropii de ploaie sau razele de soare. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate.

Foisorul este  tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In ceea ce priveste culoarea , trebuie mentionat ca acest model de foisor poate avea orice culoare pe care o doriti, culoare pe care o puteti alege din paletarul de culori de la producator.

In consecinta , daca doriti un model de foisor exotic , atunci nu ezitati sa puneti accentul pe foisorul prezentat aici.