Foisoare de gradina moderne

Foisoare de gradina moderne

Acest model de foisor din lemn este unul extrem de interesant, atat prin natura materialelor din care este realizat, cat si prin modul in care a fost amplasat, astfel incat sa poata optimiza foarte bine spatiul disponibil la interiorul curtii respective.

Cu alte cuvinte, foisorul de forma unui patrat este amplasat pe un piedestal din ciment, de aproximativ 30 de cm inaltime.Este usor distantat de la nivelulul solului si se bazeaza pe rezistenta stalpilor principali de 10/12 cm grosime.

La baza, foisorul este definit de existenta unei balustrade din lemn de rasinoase realizata pe baza lambriului plin , din lamele din lemn de aceeasi textura.De asemenea, este bine de mentionat ca doua din cele patru laturi ale foisorului sunt acoperite in intregime de un lambriu plin din lamele din lemn de rasinoase.

In partea superioara a celorlalte laturi, foisorul este prevazut cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta in forma de romb. In schimb , acoperisul este realizat avand la baza sindrila bituminoasa de la TEGOLA.

Acest model de foisor este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.Ceea ce face ca foisorul sa poata beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor de peste an,indiferent de anotimp.

Modelul acesta de foisor din lemn pentru gradina, ca si celelalte produse executate de firma noastra este realizat din lemn de rasinoase, singura textura de lemn care raspunde excelent facand referire la raportul calitate-pret.