Foisoare Cu Dusumea Din Lemn

Foisoare Cu Dusumea Din Lemn

 

Foisoarele octogonale se incadreaza cu succes in categoria foisoarelor extrem de interesante pentru amenajarea oricarei curti.

In imaginea atasata este vorba despre un model de foisor octogonal, al carui diametru este de 4 metri. Foisorul este realizat pe o placa de ciment si este amenajat la interior cu podea. Iar pentru un plus de rezistenta foisorul este prevazut cu stalpi de rezistenta grupati doi cate doi. Acestia sunt prevazuti cu contravantuire.

Foisorul este imprejmuit de un model interesant de balustrada din lambriu plin . Iar 4 din laturile foisorului sunt completate cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta. in forma de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA.

Per ansamblu foisorul din imagine reprezinta o idee extrem de interesanta de amenajare a unei curti sau a unei gradini. La interior poate fi amenajat cu diferite variante : masa, scaun si bancute in functie de posibilitati. Mai mult de atat , pentru o buna protectie impotriva intemperiilor , foisorul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Un alt detaliu interesant este legat de faptul ca acest model de foisor poate fi comandat in peste 20 de nuante de culori din cele existente in paletarul de culori de la producator.