Filigorie Lemn

Filigorie Lemn

Cu ajutorul urmatoarelor randuri incercam sa va prezentam un alt model de foisor interesant prin intermediul caruia curtea dumneavoastra poate capata un plus de eleganta si un aer usor oriental.

Si asta, datorita faptului ca foisorul din imaginea noastra reprezinta unul dintre cele mai interesante solutii de amenajare a unei curti. Acesta este amplasat strategic pe o suprafata pavata . Este de forma octogonala si este dotat in interior cu dusumea. Iar datorita diametrului sau de aproximativ 3 metri , acesta poate fi utila in interior cu tot ce este nevoie pentru obtinerea unui confort mult asteptat .

Foisorul este prevazut cu un model de balustrada realizat din lambriu plin orientat in plan vertical. Stalpii de sustinere ai acestui model de foisor sunt de aproximativ 10 cm grosime. Fiecare dintre ei sunt prevazuti in partea superioara cu cate doua contravantuiri dar si cu un model interesant de gardulet decorativ din lamele tip fideluta distantate intre ele si care sunt orientate in plan vertical.

De asemenea forma acoperisului este una speciala. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara de la TEGOLA. Este bine de remarcat ca acest model de foisor este realizat pe culoarea verde dar totodata poate fi colorat in culoarea pe care dumneavoastra o alegeti din paletarul de culori al producatorului.

Foisorul nostru este protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aceasta este solutia cu ajutorul careia produsele noastre beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta in fata tuturor agentilor externi indiferent ca este vorba despre ploaie, soare, ger sau vant.