Chioscuri din Lemn

Chioscuri din Lemn

Foisoarele din lemn au constituit intotdeauna o varianta excelenta de amenajare a unei curti cu un produs de mare valoare asa cum este acest corp de mobilier necesar pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Foisorul este amplasat pe o suprafata pavata .Are dimensiuni impresionante, ce are o latura de 4 metri. Inaltimea foisorului este de aproximativ 2,5 m. Din punct de vedere termic, acesta este realizat pe baza lemnului de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Balustrada acestui model de foisor este realizata din lamele verticale distantate intre ele. Pe anumite panouri ale foisorului , garduletul decorativ format din lamele tip fideluta isi gaseste locul bine meritat. De asemenea  garduletul decorativ din partea superioara a foisorului este realizat din lamele distantate intre ele precum modelul de la balustrada.

Deoarece are un volum mare. modelul acesta de foisor poate fi utilizat pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Vizavi de gradul de rezistenta al foisorului putem spune ca beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta datorita faptului ca foisorul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Lemnul foisorului este  protejat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Acoperisul este realizat cu ajutorul sindrilei bituminoase de mare calitate , de lșa TEGOLA. De asemenea am mai putea adauga aici faptul ca acest acoperis este realizat in mai multe ape.

Cu acestea fiind spuse dumneavoastra sunteti cei care decideti mcare este modelul de foisor ptrivit pentru curtea dumneavoastra.Spor la cumparaturi !