Chioscuri de Gradina

Chioscuri de Gradina

La capitolul foisoare din lemn am incadrat si casutele din lemn pentru gradina. Aceste constructii din lemn de rasinoase care prin natura designului se fac extrem de utile intr-o gospodarie. Din acest motiv aducem in atentia dumneavoastra un model de casuta din lemn pentru gradina care se poate face utila in cele mai diferite situatii.

Modelul de casuta prezentat aici este realizat pe un piedestal destul de inalt de aproximativ 60-70 cm inaltime. Casuta din lemn are dimensiuni obisnuite si a fost construita pentru a putea deservi la depozitarea sculelor de gradinarit. Acest model de constructie din lemn este realizat din lemn de rasinoase si pal.

Acest model de casuta este dotat cu usa, cu doua iluminatoare frontale dar si cu iluminatoare laterale. Acoperisul acestui model de casuta este realizat din sindrila bituminoasa  si este prelungit fata de amprenta pe pamant a casei.

Per anasamblu are un efect foarte interesant. Este sustinut de stalpii principali de rezistenta de aproximativ 8 cm grosime. Ca oricare alt corp de mobilier din cele executate de firma noastra acest produs este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii atat casuta din lemn cat si dusumeaua sunt ferite de actiunea agentilor externi cum ar fi soarele, ploaia, vantul , gerul sau inghetul. In ceea ce priveste culoarea , foisorul poate fi colorat in orice culoare existenta in paletarul de culori de la producator in functie de preferinta fiecaruia.

Va invitam sa comandati cu increder, nu veti regreta sub nici o forma.