Cel Mai Frumos Model De Gard

Cel Mai Frumos Model De Gard

Modelul de gard din imaginile noastre iese in evidenta prin natura fundatiei ce se afla la baza acestui interesant si totodata modern accesoriu necesar pentru amenajarea unei curti sau a unui perimetru.

Gardul prezentat de noi de bazeaza pe o fundatie din ciment destul de inalta , de 70-80 cm cu stalpi principali de sustinere de 15-20 cm grosime. Stalpii joaca un rol important, acela de sustinere a panourilor din lemn care la randul lor sunt realizate din lamele orizontale orientate in model jaluzea.

Lamelele acestui model de gard sunt realizate din lemn de rasinoase , bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat Aceasta lacuire a lemnului este una din solutiile foarte ingenioase si recomandate pentru protejarea acestuia, astfel incat lemnul va rezista cu stoicism pentru o lunga perioada de timp impotriva gerului, ploii, soarelui puternic sau vantului.

Dicolo de acest aspect cand gardul reuseste sa intre in rezonanta cu imobilul din interiorul curtii puteti sa va felicitati deoarece a-ti facut o alegere corecta. In continuarea acestei descrieri va aducem la cunostinta ca atunci cand vine vorba de realizarea portilor , acestea ar fi bine sa fie realizate sub forma aceluiasi design precum design-ul gardului.