Cel Mai Bun Pret Pentru Garduri

Cel Mai Bun Pret Pentru Garduri

Varietatea larga de posibilitati de amenajare a curtii ne-a determinat sa va prezentam urmatorul model de gard. Un produs interesant din multe puncte de vedere dar care permite si o buna vizibilitate la interior.

Este vorba aici despre un model de gard al carei fundatie este joasa, realizata din ciment. Ea este prevazuta cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 20 cm grosime. Acestia au rol in sustinerea si montarea panourilor din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. Ele sunt distantate , fiind lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Lamelele sunt bine finisate pe muchii si vopsite in culoarea Wenge, nuanta ce contribuie destul de bine la realizarea unui contrast deosebit cu partea de ciment a gardului. Modelul acesta de gard este cu atat mai interesant cu cu cat aceasta reuseste sa se sincronizeze cu imobilul de la interior, atat din punct de vedere al nuantei cat si a faptului ca imobilul de la interiorul curtii este amenajat cu un balcon a carui balustrada imita destul de bine modelul de gard folosit la imprejmuirea acestei curti.

Asa ca, per ansamblu, acest gard din lamele din lemn de rasinoase, cu fundatia din ciment poate fi o alegere extrem de buna pentru orice curte.