Casute din Lemn

Casute din Lemn

Foisoarele din lemn de culoare alb au constituit dintotdeauna o adevarata provocare datorita nuantei cat si a finisajelor. Foisoarele de culoare alb sunt pretentioase si necestita atentie sporita, in schimb ele sunt destul de interesante si spun multe despre cei care aleg sa le monteye in propria curte. In special, in situatia in care aceasta culoare reuseste sa se asorteye cu celelalte corpuri din imediata apropiere a foisorului.

Foisorul are forma octogonala. Are stalpi de sustinere de 10-11 cm grosime, cu finisaje pe muchii si are de asemenea contravantuire in parte superioara a acestuia. Este prevazut si garduletul decorativ format din lamele verticale. La baza foisorul este inconjurat de un model de balustrada din lamele verticale distantate intre ele.

In continuarea acestei descrieri, ar mai fi de mentionat faptul ca pentru o buna protectie impotriva intemperiilor , lemnul din care este realizat acest model de foisor este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Dincolo de aceste aspecte , modelul respectiv de foisor are doua dintre laturi, fata-spate, mult mai mare decat restul ceea ce aduce modificari importante foisorului. Un avantaj in acest sens este acela ca sub aspectul noului design , foisorul poate fi incadrat cu succes chiar si in locuri mai inguste.

In final, ne putem opri asupra nuantei acestui foisor. Culoarea poate fi aleasa in functie de ceea ce va place din catalogul fabricantului.