Casute de Gradina

Casute de Gradina

In imaginile atasate va prezentam un alt model de foisor octogonal. Este unul din modelele care va poate scoate din incurctura ori de cate ori aveti nevoie de un loc de odihna si relaxare. alaturi de familie sau prieteni. Foisorul este dotat doar cu canapele de jur imprejur .

In interior foisorul poate fi adaptat cu succes nevoilor proprii intr-o carte sau gradina. Foisorul este realizat din lemn de rasinoase. Este amplasat pe un teren cu gazon. Foisorul are in interior si bancute de asteptare .

Este imprejmuit de un model de balustrada realizat din lamele verticale distantate intre ele. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate. Pentru o buna protectie impotriva intemperiilor foisorul respectiv este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa ca, trebuie sa mizati cu incredere pe aceste corpuri de mobilier realizate de firma noastra. In continuarea acestei fraze va putem comunica ca , culoarea o puteti alege in functie de preferinta dumneavoastra din paletarul de culori de la furnizor.