Casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 280X198 cm

Casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 280X198 cm

Respectiva casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 280 x 198 cm reprezinta un alt model de casuta mult mai voluminoasa in comparatie cu modelul anterior.

Si a carei utilitate poate capata si alte dimensiuni.

Dincolo de acest lucru trebuie stiut ca la baza acestei casute din lemn se afla lamelele din lemn de molid a caror grosime este de 2,88 cm.

Lamelele sunt astfel imbinate intre ele, in asa fel incat, aceasta casuta nu mai are nevoie de stalpi principali de sustinere.

Accesul se face pe baza unei usi cu iluminator dar care pe aceeasi latura a casutei respectiva usa este asociata si cu un alt iluminator.

Ceea ce inseamna ca la interiorul respectivei casute lumina naturala a soarelui poate patrunde suficient de bine.

Cat despre felul in care aceasta casuta se poate integra in propria curte sau gradina trebuie sa faceti toate masuratorile necesare pentru a sti cu exactitate locul si pozitia in care poate fi plasata aceasta constructie din lemn.

Cat despre casuta de gradina, magazie unelte, din lemn, 280 x 198 cm, aceasta are o forma dreptunghiulara data de lungimea de 2,8 m cu latimea de 1,98 mm.

Astfel incat o astfel de casuta la interiorul propriei curti sa-si poata justifica foarte bine prezenta in respectivul spatiu.

Si care la interior beneficiaza de un spatiu destul de mare. De 2,58 m lungime, cu 1, 76 m latime.

Iar in ceea ce priveste inaltimea laterala a peretelui la interior, aceasta este de 1,90 m, iar inaltimea totala a casutei, aceasta este de 2,27 m.

Si pentru ca tot a venit vorba de spatiul interior, este bine de stiut ca aici dusumeaua reprezita doar o optiune. Aceasta nefiind inclusa in pretul de referinta al produsului respectiv.

Cu acestea fiind spuse puteti alege cu incredere modelul de casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 280X198 cm.

Si ulterior sa ii puteti da diverse utilizari, in functie de preferinte si necesitati.

De asemenea, toate aceste casute de gradina pot fi achizitionate prin sistemul de tip online. In cel mai scurt timp posibil.

In legatura cu modelul nostru, aceasta casuta poate fi disponibila prin intermediul unui colet a carui greutate totala este de 280 kg.

Si la interiorul caruia veti putea gasi alaturi de toate componentele principale din lemn, suruburi cheite si elemente de feronerie. Dar si instructajul de montare.

Asa ca optati cu incredere spre achizitionarea unei astfel de casute de gradina din lemn de rasinoase.

Si numai asa veti fi cu un pas inaintea tuturor celorlalte persoane.