Casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195X195 cm

Casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195X195 cm

Realizata sub forma unui cub cu laturile de aproape 2 m lungime, aceasta casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 X 195 cm este gandita inteligent ca si un loc de depozitare ad-hoc, a diferitelor instrumente pentru gradinarit.

Cu alte cuvinte, aceasta casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm trebuie amplasata musai in gradina. Sau inh aproprierea locurilor in care se desfasoara astfel de munci de intretinere a zonei.

Exact acolo unde este nevoie urgenta de toata seria de ustensile specifice pentru gradinarit.

Si pentru ca dimensiunile acestei casute nu sunt de neglijat este bine de stiut ca spatiul interior este definit de cei 3 m patrati.

Cu inaltimea peretelui lateral din interior de  aproximativ 1,90 m.

Iar impreuna cu acoperisul, aceasta casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm are o inaltime totala de 2,27 cm.

La baza respectivului accesoriu se afla lemnul de molid natur bine slefuit si finisar. Dar care vine in nuanta lui bruta.

Ceea ce inseamna ca dumneavoastra, proprietarii ii veti putea decora intr-o nuanta sau culoare, din cele preferate.

Si ca orice alt accesoriu asemanator casuta de gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm este prevazuta la intrare cu o usa de acces cu iluminator.

Dar si cu un alt iluminator pe partea laterala a casutei. Ceea ce reprezinta un alt mare avantaj.

Dezavantajul fiind legat de faptul ca aceasta casuta nu beneficiaza de existenta dusumelei la interior.

Si pentru ca vorbim aici despre un corp de mobilier pentru gradina, ale carui dimensiuni sunt ceva mai reduse amintim si faptul ca aceasta casuta gradina, magazie unelte, din lemn, 195 x 195 cm poate fi comandata chiar si prin curier.

Aceasta casuta reusind sa fie impachetata intr-un colet de 240 kg, a carui lungime totala este de 2,34m.

Iar pentru ca lemnul sa isi poata pastra in continuare calitatile sale initiale cat mai mult timp, acesta trebuie sa fie bine lacuit impotriva intemperiilor.

Si de ce nu, acesta trebuie sa fie amplasat pe o placa din ciment. La o distanta adecvata fata de umiditatea din sol.