Casuta gradina din lemn, 380 cm X 300 cm

Casuta gradina din lemn, 380 cm X 300 cm

Spre bucuria persoanelor care manifesta deschidere catre achizitionarea de astfel de piese de mobilier din lemn pentru gradina venim in atentia dumneavoastra cu un alt model de casuta gradina din lemn, 380 cm x 300 cm.

Casuta respectiva reprezinta un loc ideal pentru depozitatarea la interior a diferitelor accesorii de gradinarit.

Realizata cum era de asteptat din lamele din lemn de molid natur a caror grasime este de 2,88 cm, aceasta casuta se bucura de existenta anumitor volume interioare.

Date de cei 356 cm lungime si 276 cm latime.

Respectivul model de casuta poate fi amplasat de preferinta pe o suprafata de ciment  evitand astfel ca umiditatea din sol sa afecteze in mod negativ textura lemnului.

Tinand cont de faptul ca inaltimea interioara a peretelui lateral este de 190 cm inaltime, prin prezenta acopericului in forma data, casuta gradina din lemn, 380 cm x 300 cm atinge o inaltime totala de 237 cm, care se poate face la fel de utila pentru desfasurarea diferitelor activitati.

Sau pentru depozitarea la interior a diferitelor articole si accesorii necesare tocmai in respectiva curte sau gradina.

Casuta gradina din lemn, 380 cm x 300 cm, asa cum este si modelul nostru beneficiaza de existenta unui iluminator chiar pe peretele cu usa de acces, cea care beneficiaza de o deschidere extrem de larga.

Intrucat suprafata la sol a acestei casute din lemn pentru gradina este de 11, 40 m patrati, iar deschiderea usilor este una extrem de generoasa, cu siguranta ca la interiorul acestei casute pot fi depozitate si o serie intreaga de accesorii de mari dimensiuni, cum ar fi de exemplu utilajele de gradinarit de dimensiuni ceva mai mari.

Casuta are un acoperis cu scurgere in doua ape si este unul destul de aplatizat. Ceea ce confera o imgine atractiva respectivei casute.

De asemenea este bine de stiut si faptul ca dusumeaua, la fel ca si nuanta casutei, acestea sunt optionale.

Astfel incat este de preferat sa montati casuta pe o placa din ciment.

Iar ca si nuanta este de preferat sa optati pentru una cu valori asemanatoare ca si cele ale imobilului aflat in imediata apropiere.

Astfel incat noua asociere sa se poata face mult mai bine.

Si pentru ca intelegem foarte bine ce inseamna o astfel de casuta pentru curte sau gradina, avem posibilitatea de a va oferi acest accesoriu direct in fata portii, prin curierat.

Mai exact printr-un colet de 550 kg al carui continut este format din toate elementele principale, la care se mai adauga instructiunile de montaj, elemente de feronerie, cat si suruburile si cheitele

aferente.