Casuta de gradina pentru copii, 130×180 cm

Casuta de gradina pentru copii, 130×180 cm

Atunci cand spatiul interior din propria curte este unul destul de generos, o casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 poate fi alegerea ideala.

Astfel incat ori de cate ori doreste, copilul dumneavoastra poate sa beneficieze de un loc al lui. Acolo unde acesta sa se simta ca si un personaj de poveste.

Motiv pentru care, respectiva casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 cm este conceputa inteligent prin imbinarea elementelor din lemn de rasinoase bine finisat pe toate partile.

Fiind vorba aici despre imbinarea lamelelor din lemn de molid natur, cu muchiile usor decupate la colturi.

Aceasta casuta din lemn pentru copii, 130 x 180 cm este prevazuta cu usa de acces la interior, acolo unde exista si dusumea.

Dar si cu iluminator in partea laterala.

Din punct de vedere tehnic, o astfel de casuta de gradina pentru copii, are o lungime totala de 180 cm cu terasa cu tot.

Inaltimea casutei este de 140 cm, iar latimea acesteia este de doar 130 cm.

Astfel incat o astfel de casuta de gradina pentru copii, 130 x 180 cm poate fi utilizata chiar si pentru depozitarea jucariilor.

Casuta poate fi comandata prin curier, impreuna cu instructiunile de montaj suruburi si cheite, dar si toate celelalte elemrnte de feronerie.

Alaturi de toate aceste componente de baza veti putea beneficia chiar si de sindrila bituminoasa. O alta componenta principala a acoperisului.

De asemenea ar mai fi bine de stiut si faptul ca aceasta casuta de gradina pentru copii 130 x 180 cm va este oferita cu lemnul in stare bruta.

Ceea ce va lasa dumneavoastra posibilitatea de a alege culoarea sau nuanta preferata pe care doriti sa o aplicati acestei casute.

Si pentru ca tot a venit vorba despre acest aspect al nuantei, protenctia si finisajul impotriva intemperiilor poate fi asigurat foarte bine prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

In aceste conditii, solutia respectiva are capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului si ai oferi acestuia protectia necesara pentru un timp indelungat.

Lacul cerat pe baza de apa nu se cojeste si astfel nu poate afecta sanatatea copiilor.

Cu alte cuvinte faceti o bucurie propriului copil prin achizitionarea rapida a unui astfel de accesoriu. Si anume casuta din lemn pentru copii, 130 x 180 cm.