Casuta de Gradina Moderna

Casuta de Gradina Moderna

Iata un model de foisor de gradina care poate fi comandat destul de usor. Si asta datorita faptului ca foisorul nostru are multe elemente comune cu casuta din lemn pentru gradina.

In primul rand foisorul este realizat din lamele din lemn de rasinoase, acesta fiind singurul material folosit pentru realizarea acestor corpuri de mobilier. Acest tip de material raspunde in mod pozitiv atunci cand luam in considerare raportul calitate-pret.

Foisorul este de forma dreptunghiulara ce are acoperisul in doua ape cu o balustrada extrem de interesanta . Balustrada este realizata dupa un model personalizat.

Montarea foisorului se face pe o suprafata pavata , acolo unde isi poate gasi un bun echilibru. In cazul in care nu aveti o suprafata de ciment pe care sa montati foisorul, nu pierdeti timpul si actionati cat mai rapid in realizarea unuia de acest fel deoarece firma noastra nu se ocupa si de realizarea acestui postament din ciment.

In ceea ce priveste culoarea , foisorul nostru poate fi colorat in orice culoare existenta si disponibila in paletarul de culori de la producator.