Casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa

Casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa

Casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa reprezinta o alta varietate interesanta de articole de mobilier realizate special pentru amenajarea spatiilor exterioare. Si in special a gradinilor.

Acolo unde, o astfel de casuta are capacitatea de a completa in mod pozitiv ansamblul peisagistic.

Materia prima pentru reralizarea acestui accesoriu este lemnul de rasinoase. Sau mai exact lemnul de molid natur.

Sub forma de lamele din lemn, de aproximativ 28 mm grosime.

Asa cum se distinge si din imaginea reprezentativa casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa este definita de existenta unor dimensiuni interioare fixe.

In speta, spatiul interior al casutei este de 2,76 m x 2,76 m. Ceea ce inseamna ca la interior casuta este de forma unui patrat, la care se mai adauga si terasa al carei interior este de 2,76 m lungime si 1,47 m latime.

In asa fel incat existenta unei astfel de casute din lemn, a carei inaltime totala este de 2,47 m se poate face extrem de utila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Mai ales in situatia in care aceasta casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa beneficiaza de existenta a doua iluminatoare destul de generoase pe doua din laturile casutei.

Cat si un alt iluminator amplasat strategic pe usa de acces la interiorul casutei.

De asemenea, tot la interior respectiva casuta beneficiaza de un spatiu destul de generos a carui inaltime, de la podea si pana la acoperis este de aproximativ 2 m.

Asa ca la interiorul unei astfel de casute pot fi depozitate o serie intreaga de articole si accesorii utile in gradina.

Si pentru ca asta nu e tot, ar mai fi de stiut ca pentru o astfel de casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa, dusumeaua poate fi achizitionata optional.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti un astfel de model de casuta de gradina 300 cm x 450 cm cu terasa, cat mai repede, pentru a va putea bucura cat mai mult de utilitatea unui astfel de accesoriu pentru casa.

Iar pentru ca totul sa fie OK este de preferat sa amplasati o astfel de casuta pe o placa din ciment. Astfel incat umezeala din sol sa nu poata sa ajunga sa infuenteze negativ textura lemnului.

Iar restul lucrurilor raman la latitudinea dumneavoastra.