Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

foisoare

 

Porti din lemn, modele Bucuresti

Indiferent de locuinta de care dispuneti, gardul si portile care delimiteaza spatiul exterior vorbesc destul de bine despre stilul de viata, starea materiala cat si despre viziunea dumneavoastra in materie de amenajare exterioara si interioara. Si asta, pentru ca prima impresie conteaza, intotdeauna.

Tocmai de aceea, pentru obtinerea unui confort sporit al gardului imprejmuitor, este nevoie de porti din lemn modele Bucuresti, care trebuie sa fie realizate in acelasi stil superior, ca si gardul care este definit printr-o eleganta aparte.

In consecinta, pentru obtinerea unui confort si o rezistenta maxima aceste porti sunt alcatuite dintr-o poarta mica si o poarta mare a caror structura de rezistenta este asigurata de teava rectangulara de 4 cm x 4 cm.

Portile din lemn sunt reflectate de un model extrem de interesant realizat cu ajutorul lamelelor de 12 cm latime si 2 cm grosime, distribuite astfel incat sa pastreze o buna intimitate la interior.

In aceasta situatie poarta mare are 4 m lungime si 2 m inaltime, iar poarta mica este definita de o suprafata din lemn cu dimensiuni bine stabilite de 2 m inaltime si 1 m latime.

Iar in ceea ce priveste finisajele, acestea sunt realizate pe baza de lac cerat de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat in parte. Proces de care beneficiaza acest model de porti indiferent de culoarea aplicata la exterior.

Inapoi la garduri din lemn

Inapoi la garduri din lemn