Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

 

 

 

 

foisoare

 

Foisor din lemn dreptunghiular acoperit cu tigla metalica.

In acest articol va prezint un foisor din lemn dreptunghiular de zece metri lungime cu cinci metri latime acoperit cu lambriu peste care vine montata tigla metalica.

Foisorul contine in partea stanga locul de luat masa, iar in partea dreapta se afla gratarul dupa cum observati in pozele atasate acestei pagini. Am postat acest model in ideea in care dumneavoastra va doriti un foisor complet utilat sa va faceti o idee cea ce inseamna acest lucru.

Partea de jos este placata cu gresie de exterior care imita lemnul peste care este montat foisorul. El este finisat lu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in 3 straturi cu slefuire intre straturi culoarea pin.

In fata gratarului se afla un set de mobilier de gradina executat din lemn masiv si finisat culoarea wenghe. Designul acestui set de mobilier a fost creat de foisoare.com anul acesta din dorinta de a veni in intampinarea dumneavoastra cu un model unic. Pentru mai multe detalii depre acest model de canapele si fotolii click aici.

Acest model de foisor poate fi folosit in toate anotimpurile ( iarna daca aveti posibilitatea sa il incalziti). Este un loc unde va puteti primi invitatii si prietenii pentru a evita deranjul care se produce in casa.

Consideram ca imaginile de mai jos valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.

Pentru mai multe detalii legate de acest foisor echipa noastra va sta la dispozitie oricand prin telefon, e-mail sau fax.

Inapoi la foisoare din lemn

Inapoi la foisoare din lemn